MDF biedt deze hulp aan in de volgende gemeentes: Lelystad | Zeewolde

Scheidingsloket

Bij een scheiding komt veel kijken. Heeft u vragen over geldzaken, ouderschap of opvoeden? Of wilt u juridisch advies? Met deze vragen kunt u in Lelystad en Zeewolde terecht bij het scheidingsloket. 

Lelystad

Bij het scheidngsloket Lelystad zijn maatschappelijk werkers van MDF, een jeugdhulpverlener en zelfstandige gespecialiseerde Familie Mediators aanwezig. Hier kunt u terecht met uw vragen over geldzaken, ouderschap, opvoeden, wonen en voor juridisch advies. Ben je een jongere en heb je vragen of maak je je zorgen over de scheiding van je ouders? Dan kun je ook een afspraak maken.

Het scheidingsloket Lelystad is iedere eerste en derde donderdag van de maand vanaf 10.00 uur in het kantoor van MDF aan de Meenthoek 10 in Lelystad.

Lees hier meer informatie over het scheidingsloket en hoe u zich kunt aanmelden.

Download hier de flyer van het scheidingsloket Lelystad

Download hier de flyer van het scheidingsloket voor jongeren Lelystad

Zeewolde

Als je partner en jij uit elkaar gaan komt er veel op je af. Om je te helpen met alle ingewikkelde zaken waar je mee te maken krijgt is er in Zeewolde een scheidingsloket. Als je in Zeewolde woont, kun je hier gratis gebruik van maken.

Bij het scheidingsloket kun je een afspraak maken met een maatschappelijk werker van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF), een klantmanager van het Team Jeugd van Meerinzicht en met een advocaat van Optimum Advocaten. Je kunt vragen stellen over bijvoorbeeld geldzaken, ouderschap, opvoeden, wonen en je kunt juridisch advies krijgen. 

Maak een afspraak bij het scheidingsloket Zeewolde en samen met u bekijken we wat u het beste kunt doen. Het is gratis voor iedereen die in Zeewolde woont. 

Bel voor het maken van een afspraak naar (0320)211 700 of stuur een e-mail naar amw.zeewolde@mdflevoland.nl

Download hier de flyer van het scheidingsloket Zeewolde

Deel deze pagina: