Nieuws

Wijknetwerk Biddinghuizen
1 maart 2024

In Biddinghuizen is er een nieuw wijknetwerk geopend. Iederen woensdag van 13:00 uur tot 14:00 uur in MDF De Binding.
Heb je vragen over werk, uitkeringen, wonen, Wmo-maatverwerkvoorzieningen, psychosociale zorgen, wijkproblemen, veiligheid of welzijnsactiviteiten? Of heb je hulp nodig bij het verwerken van jouw post, invullen van formulieren of het aanvragen van regelingen? Het wijknetwerk staat klaar om je te helpen!

In het wijknetwerk zitten mensen van verschillende organisaties: gemeente, politie, MDF, Oost Flevoland Woondiensten en De Meerpaal. Zo is alle hulp bij de hand en kunnen we de ondersteuning snel op elkaar afstemmen. Heb je vragen? Loop gerust binnen! De wijknetwerken zijn onderdeel van de Dronter Koers. Meer weten? Klik dan hier.


Aangifte inkomstenbelasting 2023

29 februari 2024

Vanaf maart zullen de inloopspreekuren starten op de MDF locaties. Hieronder vindt u meer informatie over de spreekuren per locatie.

Dronten

- Lelystad

- Zeewolde
De inwoners van Zeewolde kunnen een afspraak maken via het algemene nummer van MDF 0320 - 211 700 of via Het Vraaghuis.

Let op: MDF kan helpen met aangiftes invullen bij een bruto inkomen tot €27.000,- per huishouden. Er geldt een uitzondering voor mensen die bij MDF afd. financiële dienstverlening bekend zijn.


Maarten Bockting uit Zeewolde wint eerste Sociaal Raadslieden Award!

12 februari 2024
Op woensdag 31 januari vond het jaarlijks congres van en voor de sociaal raadslieden en partners plaats. Tijdens dit congres werd de eerste Award uitg

Mevrouw Van der Schouw Beste Buur van Dronten

12 februari 2024
“Een echte verbinder in de buurt!”    Mevrouw Van der Schouw  werd gisteren uitgeroepen tot Beste Buur van Dronten 2023! Z

Vrijwilligers buurtbemiddeling gezocht

8 oktober 2023
MDF is op zoek naar vrijwilligers voor de afdeling buurtbemiddeling Zeewolde. Bent u geinteresseerd? De vacature vindt u hier.